FUNDRAISER - SPOLU V UMĚNÍ

Publikováno 9. 2. 2022 | Regionpartner /centrum pomoci regionům/ o.p.s.
Hledáme FUNRAISERA pro Klub Art (kulturní komunitní centrum s galerií a tréninkovou kavárnou), které pomáhá rozvíjet talent osobám s postižením.
Platná
FUNDRAISER - SPOLU V UMĚNÍ
Proč využít tuto příležitost: 
Příležitost angažovat se v charitativní práci pro umělecký klub a podporu talentu osob s mentálním, či duševním, postižením.
Vámi zajištěné finance půjdou na neziskovou činnost Klub Art (výstavy, arteterapie, výtvarná a divadelní dílna pro osoby s mentálním, či duševním, postižením).
Stanete se členem uměleckého klubu s možností řešit kulturní projekty.
Můžete být i studentem a získáte potvrzení o praxi.
Jak dobrovolník pomůže: 
Vytvářet fundraisingové strategie a plány.
Oslovovat a získávat dárce.
Sledovat grantové výzvy, spolupráce na vypracování projektových žádostí (spolu s týmem Klub Art)
Organizace benefičních a PR akcí pro Klub Art.

Klub Art je kulturní komunitní centrum s galerií a tréninkovou kavárnou. Název „spolu v umění" naznačuje, že se jedná o veřejně prospěšný projekt, na němž se podílí profesionální i amatérští umělci, partnerské organizace z řad sociálních služeb a neziskových organizací, místní samospráva a angažovaná veřejnost. Je místem setkávání dvou světů, které se prolínají pomocí umění a umožňuje vést vzájemný dialog, který je možný nastolit skrze proces tvoření a rozvíjí skrytý talent osob s postižením. Jedná se o ucelený soubor aktivizačních aktivit od uměleckých terapií (arteterapie, teatroterapie ), motivačních, pracovně tréninkových. Slouží jako místo pro interakci a integraci osob s mentálním, či duševním, postižením prostřednictvím jejich pracovních a tvořivých aktivit s běžnou většinovou společností.

Hledáme motivovaného člověka s vlastním pohonem, dobrými nápady, schopností tvořit strategie i konkrétní plány, přesvědčivými komunikačními dovednostmi a vytrvalostí vše realizovat a dotáhnout.

Velkou výhodou je zkušenost z fundraisingu, případně znalost firemního prostředí, marketingu, propagace apod.

Co Vám nabízíme:

  • smysluplnou charittivní činnost v uměleckém prostředí s možností částečné práce z domova,
  • velký prostor pro sebeřízení a seberealizaci, nabízíme svobodu a vyžadujeme zodpovědnost,
  • zázemí v krásném místě v samém srdci a v příjemném týmu Klub Art,
  • setkávání s osobnostmi a umělci zvučných jmen,
  • hřejivý pocit u srdce.

Životopis a motivační dopis posílejte na jirina.nehybova@regionpartner.cz. Vybrané uchazeče budeme kontaktovat. V motivačním dopise nastiňte, na co byste se chtěli ve své činnosti zaměřit a na kolik hodin se nám můžete věnovat.

Těšíme se na vás!