Buďte součástí Swap a akčního Re-use centrum Teplice

Publikováno 21. 8. 2023 | Swap Teplice z.s.
Hledáme lidi, kteří chtějí být součástí komunity, která přináší lepší prostředí pro náš život a budoucí generace. Podílejte se na projektu, který má smysl a buďte inspirací pro své okolí. Pomáhejte spolu s námi šířit myšlenku cirkulární ekonomiky.
Platná
Buďte součástí Swap a akčního Re-use centrum Teplice
Proč využít tuto příležitost: 
Na teplicku provozujeme swapy naživo a zakládáme akční Re-use centrum. Připoj se k nám a buď inspirací pro své okolí. Podpoř s námi šíření myšlenky efektivního využívání přírodních zdrojů a omezení plýtvání.
Jak dobrovolník pomůže: 
Hledáme pomoc v různých směrech, pomoc při třídění věcí, grafické zpracování materiálu, aktivity pro děti a dospělé v průběhu akcí, vytvoření občerstvení pro dobrovolníky a mnoho dalšího.
Podobné příležitosti

Na teplicku provozujeme swapy naživo a zakládáme akční Re-use centrum. Připoj se k nám a buď inspirací pro své okolí. Podpoř s námi šíření myšlenky efektivního využívání přírodních zdrojů a omezení plýtvání. Smysluplně se zbav svých přebytků a máš možnost najít skryté poklady, které zase udělají radost tobě. Můžeš být součástí skvělé party a inspirací pro své okolí.