Žij život jinak

Publikováno 9. 2. 2023 | Život na Louce, z.s.
Cítíš že by jsi chtěl žít ŽIVOT JINAK? Tak tady máš možnost
Archivováno
Žij život jinak
Proč využít tuto příležitost: 
získáš zkušenosti, jiný pohled na věci, podporu, potkáš se se spoustou lidí, co jsou už na této jiné cestě nějakou dobu a mohou tě posunout zase dál, získáš osobní i duchovní růst, dostaneš možnost mít vliv a otvírat další lidi.
Jak dobrovolník pomůže: 
Hodně moc

Cítíš že by jsi chtěl žít ŽIVOT JINAK? Tak tady máš možnost :)

Na Louku, alespoň na 4-5 měsíců ( květen - září, nebo dle domluvy - vííííš jak ) hledáme šikovnou bytost, která by se stala součástí projektu Život na Louce.

Cejtíme že jsi blízko, víc než kdy dřív :) 

A koho si vizualizujeme? Na koho čekáme? Jsi šikovná, zručná duše ale hlavně JE S TEBOU FAKT SRANDA :-) Přejeme si bytost, která bude s Tomášem po boku mít na starost fyzickou práci na Louce, rozhodování a přemýšlení. Přejeme si samostatnou bytost co má zkušenosti, pozná rozdíl mezi šroubem a hřebíkem, trámem a prknem a třeba má i co říct, aby věci mohly fungovat ( čti pevně stát, nerozpadnout se, ) je schopná přemýšlet o věcech a hledat nové způsoby práce, stavění, prostě si poradit :)

A co za to ?

To nejvíc co můžeš dostat,aby se tvůj život změnil, a to je možnost jiného začátku ( života ) je to možnost změny. U nás získáš zkušenosti, jiný pohled na věci, podporu, potkáš se se spoustou lidí, co jsou už na této jiné cestě nějakou dobu a mohou tě posunout zase dál, získáš osobní i duchovní růst, dostaneš možnost mít vliv a otvírat další lidi. Nejspíš o hodně věcí příjdeš, ale to je to nejlepší co můžeš na své cestě dostat. 

Taky se nebudeš muset strachovat o stravu a bydlení :) To u nás dostaneš taky. Získáš navíc několik desítek nových zvířecích přátel, který tě někdy budou fakt srát, protože ti zničí pár věcí, nenechaj tě najíst, budou ti komplikovat práci a nápady, budou na tebe křičet když se zpozdíš s krmením a osel Karel tě nejspíš párkrát kousne.

Jo a taky bys neměl mít úplně problém s rostlinnou stravou ( nemusíš být vegan ani vegetarián ) jen u nás se zvířátka nepapaj :)

Tak bytosti, blázne kde jsi ? Čekám na tvou zprávu!