MeziČas hledá DOBROVOLNÍKY!

Publikováno 25. 1. 2023 | Magdaléna, o.p.s.
Buďte součástí bezpečného prostoru pro děti a mládež.
Archivováno
MeziČas hledá DOBROVOLNÍKY!
Proč využít tuto příležitost: 
Věnujte se dětem a mládeži a my díky vám budeme mít čas na podpůrnou sociální práci. Nabízíme zázemí profesionální organizace, která pomáhá dětem a dospělým již 25 let. Možnost seberalizace. Kreativní a vlídné prostředí.
Jak dobrovolník pomůže: 
Budete pomáhát děti zabavit. Budete s dětmi iniciovat a hrát karetní či deskové hry nebo tvořit, pomáhat jim s úkoly a věnovat se dalším aktivitám. Pokud umíte sjednat u dětí klid a pořádek, jste schopná/ý s nimi přátelsky komunikovat, hledáme právě vás.
Podobné příležitosti

Hledáme dobrovolnici/dobrovolníka s kladným vztahem k dětem a mládeži. Do našeho NZDM "MeziČas" chodí zejména teenageři. Hledáme člověka, kterého baví trávit čas aktivně s dětmi, bude jim blízký např. společnými zájmy, jako jsou sledování filmů, seriálů, deskové hry, tanec, hudba, DJ, rap, fitness, bojové sporty atd. Tato nabídka spolupráce je určena pro zájemce starší 18 let.

Budete pomáhát děti zabavit. Budete s dětmi iniciovat a hrát karetní či deskové hry nebo tvořit, pomáhat jim s úkoly a věnovat se dalším aktivitám. Pokud umíte sjednat u dětí klid a pořádek, jste schopná/ý s nimi přátelsky komunikovat, hledáme právě vás. Důležitý je pro nás partnerský přístup, děti nesoudíme, jejich problémy nebagatelizujeme.

Budete předávát informace o službě. Pokud zjistíte, že je potřeba se dítěti více individuálně věnovat, tak hlubší rozhovory s dítětem nepovedete. V takovém případě nasměrujete dítě na přítomného sociálního pracovníka. Odborná konzultace je již v kompetenci sociálního pracovníka, který má díky pomoci od dobrovolníka více času na podpůrnou sociální práci.