DOBROvolník na správu PPC kampaní nadačního fondu Bátor Tábor

Publikováno 24. 10. 2022 | Katarína Koščíková
Po technické stránce máme v našem týmu mezeru a tak hledáme šokovnou dobrovolnici či dobrovolníka, kteří nám pomohou správně pracovat s PPC kampaněmi na Googlu a také v rámci sociálních sítích
Platná
DOBROvolník na správu PPC kampaní nadačního fondu Bátor Tábor
Proč využít tuto příležitost: 
dobrá zkušenost a reference do vašeho CV
zaškolení do problematiky zážitkové terapie
práce se skvělým týmem nadace Bátor Tábor
dostanete k dispozici krásný rozpočet od společnosti Google na Google Adwords kampaně
Jak dobrovolník pomůže: 
s nastavením a správou kampaně na Google Adwords
tvorbou kampaní na sociálních sítích
s přístupem více rodin a dětí k našim programům
s prací s dlouhodobě nemocnými dětmi

Milý dobrovolníku, hledáme právě tebe pokud...



... máš za sebou zkušenosti s nastavováním kampaní v rámci prostředí Google Adwords a vyznáš se celkově ve světě PCC kampaní.

V rámci nadace se nejdříve poradíme společně s naším marketingovým člověkem nad tím, jak kampaně vést a k jakému cíli je směřovat. Od společnosti Google čerpáme grand na právě Google Adwords, který bychom rádi začali využívat. Chybí nám na to bohužel znalosti a nechceme grantem střílet na slepo. Budeme tedy rádi, když mezi sebe pozveme profesionála, který nám s nastavením pomůže. Časový úvazek se těžko odhaduje, ale odhadem 5-6 hodin na zaučení (o nadaci, jakým jazykem komunikujeme,...), 5-6 hodin nastavení spolupráce přímo s Google, pak samotná tvorba a správa kampaní. 



S nastavením jinak nespěcháme a tak můžeme práci rozložit podle tvých možností. 



Něco o nadačním fondu Bátor Tábor:

Od roku 2001 je naším posláním vytvářet nezapomenutelné zážitky a pomáhat tak vážně nemocným dětem a jejich rodinám formou programů obsahující zážitkovou terapii. 

Setkáváme se s nimi v nemocnicích a na online programech, pomáháme dětem se vrátit do života prostřednictvím terapeutických táborů, dodáváme jim odvahu a „držíme“ je za ruce při návratu do školy. Cílem našich programů je přinášet smích a radost a zmírnit tak duševní zátěž, která s vážnou nemocí souvisí. Všechny naše programy jsou zdarma a jsou vytvořeny tak, aby rozvíjely dovednosti, které jsou potřebné k úspěchu v životě.

Věříme, že nad mraky vždy svítí slunce.



Více se můžeš dočíst na našich webových stránkách