Ve jménu otce..

Publikováno 16. 3. 2022 | Hnutí Brontosaurus
Dobrovolnická zážitková víkendovka pod taktovkou ZČ HB Fénix
Platná
Ve jménu otce..
Proč využít tuto příležitost: 
Ve zdech stále žijícícho kláštera nás čeká atmosferický příběh a kytarové večery, které jsou na víkendovkách od Fénixe již tradicí!
Jak dobrovolník pomůže: 
Užiješ si príma víkend a taky pomůžeš klášteru a sadům okolo něj!
Podobné příležitosti

Ve jménu Otce „Stráže! Zavolejte stráže, pro lásku boží!“, ozvalo se zpoza zdí do té doby poklidného kláštera. Jeden ze řeholníků byl zavražděn a okolnosti jeho smrti neopustily zdi opatství. Mezi lidmi se špitá velká spousta drbů. Proslýchá se dokonce, že byl z arcibiskupství povolán církevní vyšetřovatel. Dnes, týden od vraždy, byla svolána zádušní mše samotným opatem. Přidáš se? Ať už jsi místní nebo poutník z daleka, jistě budeš vítán na posledním rozloučení s naším zesnulým bratrem.

Čeká nás atmosférický příběh ve zdech stále žijícího kláštera z dílny účastníků brněnského OHB pod taktovkou garatky Lucie. Máme v týmu tři kytaristy, takže o večerní náplň bude postaráno.

Dobrovolnická práce bude zaměřena na pomoc klášteru a sadům okolo něj. Přesná podoba práce ještě není jistá, ale pravděpodobně půjde o vyklízení, práci v sadě, jako je třeba vyřezávání náletů nebo pálení biouhlí.

https://brontosaurus.cz/dobrovolnicke-akce/detail/13943/