Psychoterapeut dobrovolník

Publikováno 16. 9. 2021 | Marie Malinová
Nabízíme smysluplnou práci psychoterapeutům v rozsahu podle jejich aktuálních možností.  
Platná
Psychoterapeut dobrovolník
Proč využít tuto příležitost: 
Stanete se součástí týmu, ve kterém funguje vzájemná podpora kolegů i projektového vedení v denním provozu i při pravidelných video-setkáních nebo sdílení
Jak dobrovolník pomůže: 
Jsme nezisková organizace a do budoucna plánujeme zůstat většinově dobrovolnickou platformou. Naši klienti zůstávají v anonymitě a platí pouze poplatek svému telefonnímu operátorovi, konzultace s terapeutem je bezplatná. Hledáme terapeuty dobrovolníky, kt

Jsme nezisková organizace a do budoucna plánujeme zůstat většinově dobrovolnickou platformou. Naši klienti zůstávají v anonymitě a platí pouze poplatek svému telefonnímu operátorovi, konzultace s terapeutem je bezplatná. Hledáme terapeuty dobrovolníky, kteří se přípojí do služby ke kolegům na lince.

Službu realizujeme přes virtuální ústřednu. Minimální rozsah dobrovolnické služby je 1 hodina týdně.

Novým kolegům nabízíme smysluplnou práci v rozsahu podle jejich aktuálních možností. Stanete se součástí týmu, ve kterém funguje vzájemná podpora kolegů i projektového vedení v denním provozu i při pravidelných video-setkáních nebo sdílení. Našim terapeutům jsou k dispozici supervizoři a metodika práce na lince. 

Službu realizujeme přes jednoduchou aplikaci ústředny od firmy Ipex. Základními požadavky pro tuto práci z domova jsou počítač, klidná místnost a splnění profesního kritéria. Vítáme mezi sebou jak absolventy tak i frekventanty posledního ročníku splňující 70% předepsaných hodin akreditovaného výcviku, pro které by práce na lince mohla být vítanou příležitostí k rozšíření své praxe.