Víkendovka: Poznej život v komunitní Ville!

Publikováno 9. 3. 2018 | Tamjdem, o.p.s.
Během víkendu ve Ville Vallile budeš mít příležitost poznat, jak se žije v komunitním domě na půli cesty pro lidi s handicapem. Úžasná přátelská atmosféra, místní radost a skvělý smysl pro humor tě zaručeně inspiruje k radostnějšímu prožívání světa!
Platná
Víkendovka: Poznej život v komunitní Ville!
Proč využít tuto příležitost: 
dozvíš se více o tom, jak to funguje v komunitní vile
potkáš se s novými lidmi - dobrovolníky z Čech i ze zahraničí
odpočineš si u různě náročné, zajímavé manuální práce
Jak dobrovolník pomůže: 
čištění lesa
práce na zahradě
oprava plotu

Zveme tě na víkendovou expedici na pomoc komunitní Ville Vallile! (na akci vyjíždíme z Prahy)

Během víkendu ve Ville Vallile budeš mít příležitost poznat, jak se žije v komunitním domě na půli cesty pro lidi s handicapem. Úžasná přátelská atmosféra, radost, kterou zde všichni září a jejich veskrze pozitivní přístup a skvělý smysl pro humor tě zaručeně, i za krátký víkend, inspiruje k radostnějšímu prožívání světa! Budeš mít šanci vyptat se asistentů na jejich práci a zakladatelů sdružení na jejich vize a v neposlední řadě se dozvíš mnoho zajímavostí z historie samotné Villy (skvost české secesní architektury) a z bohaté historie organizace.

 

Tamjdem byl ve Vallile už mnohokrát a každý víkend byla pecka! Pracovali jsme dohromady s obyvateli Villy, prošli jsme se po okolí, posedávali jsme okolo obrovského komunitního stolu, povídali jsme si, hráli hry…Přátelská atmosféra Villy je opravdu kouzelná!

Na práci nás tentokrát čeká čištění vzrostlého lesa, který je za vilou, práce na zahradě, oprava plotů a nové venkovní nátěry.

Veškeré praktické detaily (účastnický poplatek 300,- a jak ho zaplatit, čas a místo srazu pro společný odjezd na místo, co zabalit s sebou, detailní popis práce, organizace a doprovodného programu), on-line přihlašovací formulář, který je třeba vyplnit, a další informace o tom, jak to na Víkendovkách chodí (zajišťujeme dopravu na místo, stravu a ubytování!), najdeš na našich webových stránkách.

Tamjdemem, o.p.s. pořádáme každoročně okolo 20 dobrovolnických Víkendovek na pomoc českým neziskovým organizacím. 

Těším se na viděnou na této akci! Tamjdem tým