Dobrovolnická služba Levandule hledá další dobrovolníky.

Publikováno 21. 7. 2017 | Dobrovolnická služba Levandule Žatec, Louny
Hledáme nové dobrovolníky, kteří si rádi povídají se seniory, hrají si s dětmi a mentálně postiženými. Přijďte rozšířit naše řady.
Platná
Dobrovolnická služba Levandule hledá další dobrovolníky.
Proč využít tuto příležitost: 
Chcete zkusit něco nového? Přidejte se, uvidíte, že budete obohaceni. Chcete být užiteční pro druhé? Neváhejte a zapojte se.
Jak dobrovolník pomůže: 
rozhovory s pacienty, čtení, hry, drobné nákupy, hudební vystoupení, zpěv koled, údržba záhonků s květinami atd.

Hledáme lidi ochotné zdarma věnovat svůj čas těm, kteří to potřebují, jak dětem, seniorům, tak i mentálně postiženým. Působíme jak v žatecké nemocnici, tak i v Domově pro seniory a zařízení pro mentálně postižené Kamarád LORM a také v Dětské psychiatrické nemocnici v Lounech. Věnujeme se takovým činnostem jako je povídání, nákupy, čtení, drobné vyrábění, hry, zpěv, hudební vystoupení, výroba přáníček, pěstování květin,  canisterapii a umožňujeme poslech audioknih. Přijímáme dobrovolníky i při studiích, kdy je možné získat osvědčení o praxi. Budeme moc rádi, když se přidáte k našemu skvělému týmu. :-)

Trocha pozornosti a milý úsměv zmůže hodně. Přijďte si s pacienty popovídat. Obzvlášť senioři vaši přítomnost velmi ocení. Obohaceni jsou nakonec všichni.

 

Kontakt na koordinátorku p. Hrádkovou 777 978 999